Kommissionsaftale

Har du nogle fejlkøb eller noget dejligt tøj, sko eller accessoires du ikke får brugt, så kan du indlevere det i min Gaia og vi hjælper dig med at få det solgt.

Vi tager imod nye varer tirsdag, onsdag og torsdag.

Når du kommer med dine varer, gennemgår vi dem i fællesskab, sorterer og prissætter dem. Inden du kommer, skal du overveje hvad du gerne vil have for den enkelte vare, det gør det lettere at prissætte sammen.

Kommissionsaftalen er 50/50, dvs. du får 50% af det beløb din vare bliver solgt for og kommissionshonoraret udgør de andre 50% og du tildeles 10% af den pris varen bliver solgt til i bonus. Bonussen fratrækkes eventuelle køb i Min Gaia.

Du modtager en mail som kvittering så snart vi har registreret dine varer.

Aftalen løber som udgangspunkt i en måned.

Dit tøj hænger gratis hos os, og vi gør os umage for at sælge dine varer, med samme motivation som vores andre varer i butikken.

Dine varer vil blive sat til salg i butikken, men det kan ske at de vil blive lagt på min Gaia instagram og Facebook.

Du modtager en notifikation, på e-mail, hver gang en af dine varer bliver solgt.

Det laves afregning for solgte varer ca. hver 14. dag og du vil modtage det beløb du har solgt for på MobilePay eller bankkonto. Det er vigtigt at det navn som er opgivet i vores system, stemmer overnes med navn på MobilePay. Når pengene er overført, vil du modtage en e-mail.

Der optjenes endvidere 10% af den pris som din varer bliver solgt for. Det optjente beløb vil fremgå af de kvitteringer du modtager og kan bruges i forbindelse med et vilkårligt køb i Min Gaia.

Skulle vi ikke være i stand til af sælge en eller flere af de varer du har indleveret efter den aftale periode, kontakter vi dig på e-mail, og du skal herefter afhente de varer der eventuelt ikke er blevet solgt. Afhenter du ikke inden 8 dage, bortdoneres dine varer.

 Krav for tøj, sko og accessoires der indleveres:

 • Dit tøj skal være et ”mærke” dvs. vi modtager ikke eks. H&M, Zara, Mango osv. Det er
 • begges interesse at tøjet bliver solgt, og det skal passe ind i vores udtryk i min Gaia. Hvis
 • dit tøj står for meget ud i forhold til resten af stilen, må du forberede dig på et nej tak.
 • Sæsonaktuelt – dvs. vi modtager ikke vinterjakker og tykke trøjer når vi går foråret i
 • møde.
 • Tøjet skal være nyvasket, eller renset og strøget.
 • Tøjet skal være uden fejl og mangler, uden pletter, misfarvninger, fnuller, tråd
 • udtrækninger eller andet.
 • Tøjet må ikke lugte (tobak, stærk parfume, sved el.lign.)
 • Sko/støvler skal helst være nye eller kun meget lidt brugte.
 • Vi modtager maks. 5 stykker tøj ad gangen.
 • Vi modtager ikke undertøj, badetøj, bodystockings, pels og regntøj, eller børnetøj.

Skulle der ske skade på en vare du har indleveret mens den er i vores varetægt, vil vi som udgangspunkt fraskrive os ansvaret. Årsagen er at f.eks. brugt tøj kan være mere skrøbelig i stof og syninger hvilket kan være svært at skulle kontroller for, hvorfor vi er nødt til bede dig tage ansvar herfor.

For at oprette en kommisionsaftale skal du opgive navn, mobilnummer og e-mailadresse, disse opbevares og behandles i overensstemmelser med GDPR.