Indretning

Jeg hedder Helene Fast og jeg er den kreative sjæl bag Studio Fast. Min passion er at hjælpe mennesker med at få skabt et rum de føler sig hjemme i. Det gør jeg ved hjælp af at finde ind til personligheden i ejeren, ved et lille interview ved første besøg i hjemmet.

De vigtigste elementer i min indretning er: autentisk udtryk, umagehed, æstetik, sanser, og personlighed. Med mig som jeres guide vil i altid ende med et rum som i kan finde jer selv i.

Jeg vil aldrig kunne skabe et ”kunstigt hjem ”, som jeg kalder det. Dermed sagt, hvis I drømmer om et hjem som ligner en reklame, hvor alle elementerne er den nyeste trend, er det ikke mig der skal være jeres guide. Men drømmer I om et hjem med liv og sjæl, så er vi de rette samarbejdspartnere.

 

De forskellige pakker

Det første besøg
Et lille interview hvor vi snakker om jeres ønsker og behov, jeg kommer ikke med ideer her, men vi aftaler om vi skal ses igen til den pakke i har bestemt jer for, og jeg notere ned. Depositum kr. 1000,- som fratrækkes ved bestilling af yderligere indretningspakke. Varighed 1 time.

Pakke 1
Jeg kommer til en snak om jeres ønsker og behov, og hjælper derefter med ideer på stedet som I selv kan ta med jer og bruge efterfølgende, eller booke mig igen til at gå et spadestik dybere. Pris kr. 3000,-. Varighed 2 timer.

Pakke 2
Jeg kommer med produkter i bilen og med simple styling forslag til jeres hjem og vi snakker sammen om resultat, og produktvalg. vælger til og fra sammen. Pris kr. 5000,-. Varighed 2 timer.

Pakke 3
Jeg kommer med forslag i form af en stregtegning og et farve-/produkt moodboard, samt detaljeret forslag til produkter, vægfarver mm. Møde på en time, med gennemgang af indretnings plan hos jer. Pris: kr. 8000,-

Pakke 4
Komplet indretning. Jeg kommer med forslag i form af en stregtegning og et farve-/produkt moodboard, samt detaljeret forslag til produkter, vægfarver mm.
Hjælp til styling med indkøbte produkter og opfølgende besøg. Pris mellem kr. 10.000, - og kr. 15000,- (afhængig af omfanget af den fysiske indretningsopgave)

Bemærk: I forbindelse med en indretningsopgave gives der ved køb af produkter i Studio Fast for over kr. 2500,- en individuel rabat. Betaling foregår ved fremsendelse af faktura med 8 dages betalingsfrist. Alle priser er eksklusive moms.

Brug eventuelt kontaktformularen herunder hvis du har yderligere spørgsmål eller til at beskrive en opgave.